Gastenboek

  • 04-11-2019 - Wat een mooie producten en wat een goede service!! lees meer
  • 27-10-2018 - Snelle levering, heerlijke geuren en goede communicatie. Wat mij betreft...  lees meer
  • 04-01-2017 - Onlangs een bestelling geplaatst. Supersnel geleverd. Was helaas een oogpotlood...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Shiny Lipstick COPPER 040 € 13,65 € 12,30
  • Ideal
  • Ideal

ALCINA® HUIDVERZORGING

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!
De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Graag wil ik u de mogelijkheid bieden om naast een schoonheidsbehandeling bij schoonheidssalon Bellefleur in Wijk bij Duurstede, de verzorging thuis voort te zetten. ALCINA heeft de uitgebreide professionele verzorgingslijn afgestemd op ieder huidtype en probleem.

Voordelen van de Alcina producten zijn:

- Exclusief voor schoonheidssalons; u krijgt een persoonlijk advies
- Natuurlijke grondstoffen gebruik
- Constante controle door dermatologen
- Geen dierproeven bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen.

Productverkoop

Om uw huid in goede conditie te houden is het belangrijk om met regelmaat een gediplomeerd schoonheidsspecialiste te bezoeken, bijvoorbeeld bij Schoonheidssalon Bellefleur in Wijk bij Duurstede. Helaas is dit alles niet genoeg, u zult ook thuis de verzorging van de huid voort moeten zetten met producten afgestemd op uw huidtype of huidprobleem voor een optimaal resultaat. Bij Schoonheidssalon Bellefleur krijgt u een deskundig advies, wordt u behandeld met de beste producten, dus maakt u een goede keuze.     

                                       logoalcina.jpg