Natuurlijke teint zonder UV straling

De zelfbruiner gezicht geeft een ssubtiele en natuurlijke teint. Hyaluron hydrateert intensief de huid intens, vitamine E versterkt de huidbarriere en beschermt de gevoelige gezichtshuid tegen vrije radicalen en dus tegen huidveroudering door externe factoren en rimpelvorming.

voor een gezonde gebruinde huid

Toepassing:

Breng de zelfbruiner dagelijks aan op deen droog, gereinigd gezicht in cirkelvormige bewegingen totdat de gewenste teint is bereikt. Op de mond, ogen, wenkbrauwen en haarlijn wordt het niet aangebracht - om vlekken te voorkomen. Herhaal dit om de teint te behouden om de 2 a 3 dagen. Was je handen grondig na gebruik.

inhoud 50 ml

tip: gebruik voor een egale bruine kleur voor de eerste toepassing de aktiv peeling van ALCINA voor de normale huid of de Soft peeling voor de gevoelige huid.

                                                                                                                                                                  

De zelfbuiner body  geeft geleidelijk een subtiele en natuurlijke teint en voedt dankzij hyaluronzuur ook het lichaam intens met vocht. De lichte creme textuur absorbeert snel en plakt niet. voor een stralende, gebruinde huid - zonder strepen.

Toepassing:

Breng de zelfbruiner dagelijks aan op de gereinigde huid totdat de gewenste teint bereikt is. Herhaal dit om de teint te behouden om de 2 a 3 dagen. Was de handen grondig na gebruik.

 

Hoe kunnen strepen en vlekken worden voorkomen?

Een grondige peeling is belangrijk voor de egale opnamen van de creme, bij voorkeur de dag ervoor om huidirritatie te voorkomen Ellebogen, knieen en voeten zijn het meest gevoelig voor vlekken. Hier is de huid meestal droog en ruw, waardoor het kleuren intenser wordt. De te bereiken kleurintensiteit wordt afgezwakt door het aanbregen vann een bodylotion op deze huidgebieden voor het aanbrengen van de zelfbruiner.

Inhoud: 150 ml

tip: als je een droge huid hebt, gebruik dan de gebruikelijke rijke lichaamsverzorging in de ochtend en de zelfbruiner in de avond.

 

 

Sorteer op
 • Zelfbruiner gezicht
  Zelfbruiner gezicht

  Natuurlijke teint zonder UV straling
  De zelfbruiner gezicht geeft een ssubtiele en natuurlijke teint. Hyaluron hydrateert intensief de huid intens, vitamine E versterkt de huidbarriere en beschermt de gevoelige gezichtshuid

  € 14,95
 • Zelfbruiner body
  Zelfbruiner body

  De zelfbuiner body geeft geleidelijk een subtiele en natuurlijke teint en voedt dankzij hyaluronzuur ook het lichaam intens met vocht. De lichte creme textuur absorbeert snel en plakt niet. voor een stralende, gebruinde huid - zo

  € 17,95
© 2009 - 2021 Cosmetica en Parfum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel